Haberler

  • 07 Kasım 2014

İletişim Fakültesi'nde 'Türkiye Foto Muhabirleri Derneği-Yılın Basın Fotoğrafları 2014 Sergisi' Açıldı

Serginin açılışına Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Erkul, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Erol, Genel Sekreter Vekili Prof. Dr. Ömer Poyraz,  Basın İlan Kurumu Sivas Şube Müdürü Mustafa Yüksel, Foto Muhabiri Hasan Tüfekçi ve öğretim üyeleri ile öğrenciler katıldı.

Açılış öncesi sergi hakkında bilgi veren İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Erol,“Geleceğin iletişimcilerini yetiştirmek için çaba gösteren fakültemizin akademik bilginin yanı sıra etkinliklerle de öğrencilerimizin mesleği yakından tanımasına olanak sağlıyoruz. Fakültemizin gelişmesinde destek ve katkılarını esirgemeyen Rektör Kocacık ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Dekan Prof. Dr. Erol, Rektörlüğün katkılarıyla fakülteye önümüzdeki yıl bir radyo televizyon stüdyosunun kurulacağının  da müjdesini de verdi.

 Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık ise tüm fakülteler gibi İletişim Fakültesi’ni de önemsediklerini belirterek, çağın gereklerini yakalama adına gereken tüm desteği vermeye devam edeceklerini belirtti. Rektör Prof. Dr. Kocacık; “Cumhuriyet Radyo Televizyon  stüdyosu 2015 yılı programımızda var.” İfadelerine yer  verdi.

Rektör Prof. Dr. Kocacık, İletişim Fakültesi’nin öne çıkan fakülteler arasında yer aldığını kaydederek  “Öncelikle dekanımıza, öğretim üyelerimize ve idari personelimize teşekkür ediyorum. Fakültemizi her zaman en çok etkinlik yapan birim olarak görmek istediğimi söylemek istiyorum. O yüzden sizden çok beklentimiz var bizden destek sizden de çaba” şeklinde konuştu.

Etkinliği düzenleyen İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Zeynep Gültekin Akçay ve Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Araştırma Görevlisi Mahmut Akpınar ise sergi hakkında bilgi verdi.

 Açılışın ardından Rektör Prof. Dr. Kocacık ve beraberindekiler Türkiye Foto Muhabirleri Derneği-Yılın Basın Fotoğrafları 2014 Sergisi”ni gezdi.

 

 

07

Kasım

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B