Haberler

  • 06 Kasım 2014

Eczacılık Fakültesi Öğrencileri Beyaz Önlüklerini Giydiler

Cumhuriyet Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nin 2014-2015 eğitim/öğretim yılında yeni kayıt yaptıran Dönem-I öğrencilerinin "Geleneksel Beyaz Önlük Giyme Töreni" gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Kültür Merkezi Mavi Salon’da gerçekleştirilen önlük giyme törenine, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şahin Yıldırım, 37. Bölge Sivas Eczacılar Odası Başkanı Uğur Akkuş, Eczacılık Fakültesi öğretim üyeleri, öğrenciler ve velileri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şahin Yıldırım, eczacılık mesleğinin büyük sorumluluklar gerektirdiğini belirterek, amaçlarını insan sağlığını korumak olduğunu söyledi. Prof. Dr. Yıldırım, “Mesleki bilinç, farkındalık ve mesleğe sahip çıkma, mesleki sorunlara duyarlı olma gibi mesleki değerlerin içselleştirilmesi göz önüne alındığında;  birlik beraberlik içerisinde hareket etmemiz ve insanımız için iyi bir sağlık hizmeti sunmamız zorunludur.” şeklinde konuştu.

37. Bölge Sivas Eczacılar Odası Başkanı Uğur Akkuş ise, meslektaşlarına bu uzun ve zorlu yolculukta başarılar diledi.

Daha sonra Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ataş, Eczacılık Fakültesi’ni tanıtan bir sunumla, öğrencilere fakülteyi tanıttıktan sonra program, önlük giyme töreni ile sona erdi. 

06

Kasım

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B