• 06 Kasım 2014

Üniversitemizde 3-9 Kasım Organ ve Doku Nakli Haftası Çeşitli Etkinliklerle Kutlanıyor

Organ ve Doku Nakli Haftası etkinlikleri çerçevesinde Cumhuriyet Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi  tarafından Organ ve Doku nakline dikkat çekmek ve önemine vurgu yapabilmek için poliklinik girişine stand kuruldu.

Organ ve Doku Nakli Koordinatörü Doç. Dr. Özlem Kayım Yıldız ve Koordinatör Yardımcısı Başhemşire Nezahat Demirkaya,  organ bağışının duyarlı insanların yapabileceği en kutsal ve en anlamlı bağış olduğunu ifade ederek, sağlık çalışanları başta olmak üzere vatandaşların desteğini beklediklerini dile getirdiler.

Stand’da sekretaryadan sorumlu Sağlık Teknikeri Hilal Akbulut tarafından verilen gerekli eğitimler  yanında Organ ve Doku bağışına yönelik gönüllü donör kayıtlarının alındığı  ve kurum bünyesinde de eğitimlerin yapılacağı ifade edildi.

Kasım