• 05 Kasım 2014

Üniversite Yönetimi, Cumhuriyet Başsavcılığı ve Sivas Barosu'nun Düzenlediği Aşure Programına Katıldı

Cumhuriyet Başsavcılığı yemekhanesinde düzenlenen aşure programına, Vali Alim Barut, Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Baro Başkanı Muharrem Eliş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Cumhuriyet Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Ömer Poyraz , kurum müdürleri ve il protokolü katıldı.

Burada bir konuşma yapan Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal ve Baro Başkanı Muharrem Eliş, böyle bir uygulamayı ilk kez yaptıklarını belirterek, Kerbela'nın sadece acı ve hüzünden ibaret olmadığını, kardeşlik duygularını da pekiştirdiğini söylediler.

Kasım