• 05 Kasım 2014

Rektör Kocacık, İl Milli Eğitim Danışma Kurulu Toplantısı'na Katıldı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Sivasi Projesi” kapsamında Vali Alim Barut Başkanlığında bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Öğretmenevi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Hasan Aykut, İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, İl Genel Meclis Üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Okul Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

İl düzeyinde eğitim faaliyetleri devam ederken, karşılaşılan sorunlara çözüm önerileri aranan toplantıda konuşma yapan Vali Alim Barut, eğitim kalitesinin önemine değindi. Ardından bir sunum gerçekleştiren İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar ise, Sivas’ın eğitim-öğretiminin genel durumu hakkında bilgiler verdi.

Toplantı, katılımcıların karşılaştıkları sorunlar ve çözüm önerilerinin anlatılmasıyla son buldu.

Kasım