Haberler

  • 03 Kasım 2014

Üniversite Yönetiminden Kangal MYO ve Divriği Nuri Demirağ MYO'na Ziyaret

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul ve Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz ile birlikte Kangal MYO ve Divriği Nuri Demirağ MYO’nu ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

İlk olarak Kangal Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret eden Rektör Kocacık ve yardımcılarına, Kangal Kaymakamı Savaş Konak, Kangal Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, Kangal MYO Müdürü Prof. Dr. Öznur Gölbaşı, öğretim elemanları ve yüksekokul sekreteri eşlik etti. Yüksekokul Müdürü Öznur Gölbaşı, yüksekokulun mevcut durumu ile ilgili bilgiler vererek, taleplerini ve eksiklerini dile getirdi. Öğretim elemanları ile de görüşülen ziyarette, öğretim elemanlarının sorunları, önerileri üzerinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Rektör Kocacık ve Rektör Yardımcıları daha sonra Divriği Nuri Demirağ MYO’na geçerek ziyaret ve incelemelerine devam ettiler. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, yüksekokul müdürü tarafından yüksekokulun mevcut durumu hakkında bilgiler verilerek ihtiyaçları ve talepleri belirtildi. Buradaki ziyarete ise, Divriği Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Divriği Nuri Demirağ MYO Müdürü Prof. Dr. Yakup Cebeci, öğretim elemanları ve yüksekokul sekreteri katıldı. 

03

Kasım

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B