• 07 Haziran 2010

Son Sınıf Öğrencileri Resim Sergisi Açtı

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi  Resim Bölümü 4.Sınıf Öğrencileri Merve Afşar, Seda Bahtiyar, arzu Tener,Alev İçer, Elif Demir  tarafından Kültür Merkezi Sergi salonunda kişisel yağlıboya resim sergisi  açıldı. Serginin  açılışını Vali Yardımcısı İsmail Karadaş,İl Kültür ve Turizm Müdürü Kadir pürlü, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hüseyin Akkaya, Eğitim Fakültesi  Dekanı Prof.Dr. Ayhan Öztürk,Öğretim Üyeleri  ve öğrenciler  katıldı. Davetliler açılışın ardından sergiyi gezerek eserler hakkında öğrencilerden bilgiler  aldı. Öğretim üyesi  Gökhan Eken ve Yrd.Doç. Dr. Ahmet Çolakoğlu önderliğinde açılan sergide toplam 33 eser bulunuyor. Yağlıboya sergisi 3 gün boyunca sanatseverlerle buluşacak.

Haziran