• 31 Ekim 2014

Türk Dil Kurumu Başkanı Prof. Dr. Mustafa Sİnan Kaçalin, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.

“Ana Dili Olarak Türkçe’nin Eğitimi ve Öğretimi Çalışma Toplantısı”na katılmak üzere üniversitemize gelen TDK Başkanı Prof. Dr. Kaçalin ve Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi ve Eski Türk Dili Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Recep Toparlı, Rektör Prof. Dr. Kocacık’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Rektör Prof. Dr. Kocacık ile bir süre sohbet eden Prof. Dr. Kaçalin, Rektör Kocacık’tan üniversitemiz hakkında bilgi aldı. Ziyarette Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul ve Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Üniversitemiz Genel Sekreter Vekili Prof. Dr. Ömer Poyraz da hazır bulundu.