• 05 Haziran 2010

Eğitim Fakültesi Öğrencileri, Ozmuş Köyü İlköğretim Okulu Öğrencilerini Unutmadı.

Üniversitemiz  Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği  Ana Bilim Dalı 3. sınıf öğrencileri,  Yrd. Doç. Dr. Nilgün Tatar sorumluluğunda merkeze bağlı Ozmuş Köyü İlköğretim Okulu’na iş adamlarının  desteği  ile, Fen ve Teknoloji Laboratuarı açtı. Merkeze 29 kilometre uzaklıkta bulunan laboratuarı bulunmayan Ozmuş Köyü İlköğretim Okulu’na laboratuar kurmak için harekete geçen öğrencilerimiz  aldıkları  desteklerle  Köyde  laboratuar  oluşturdular. Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Avcı, Üniversitemiz  Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Öztürk, İl Genel Meclisi üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı açılış törenindeki konuşmalarda   eğitimin önemine vurgu yapılarak, öğrencilerimize teşekkür ettiler. İlköğretim Okulu Fen ve Teknoloji Laboratuarının açılışı, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Avcı, Fakülte Dekanımız Prof.Dr. Ayhan Öztürk  tarafından gerçekleştirildi. Ardından  Fakülte  öğrencilerimiz, davetlilere laboratuarda bulunan eğitim materyalleri hakkında bilgiler verdi. Laboratuarın kurulma aşamasını anlatan  Üniversitemiz  Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Nilgün Tatar, “Topluma Hizmet Uygulamaları” dersi kapsamında bu tür sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirdiklerini söyleyerek Sosyal Hizmet projeleri kapsamında çalışmaların devam edeceğini belirtti. Öğrencilerimiz,   ilköğretim okulu öğrencilerine laboratuardaki cihazları tanıttılar.

Haziran