Haberler

  • 29 Ekim 2014

Cumhuriyet'in 91. Yılı Coşkuyla Kutlandı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Cumhuriyet’in ilanının 91. yılı dolayısıyla düzenlenen programa katıldı. Kutlama programı ilk olarak valilikte tebriklerin kabulü ile başladı. Vali Alim Barut, Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir, Tugay Komutanı Fatih Celaleddin Sağır ve Belediye Başkanı Sami Aydın, il protokolünün tebriklerini kabul etti.

Rektör Prof. Dr. Kocacık, daha sonra Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi önünde devam eden programa katıldı.  Vali Alim Barut, Garnizon Komutanı Fatih Celaleddin Sağır ve Belediye Başkanı Sami Aydın tören alanında bulunan vatandaşları selamladı. Sivas Milletvekilleri Ali Turan ve Malik Ecder Özdemir'in de katıldığı programda İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Vali Alim Barut, Cumhuriyetin 91. yılının tüm Türkiye için güzel geçmesi temennisinde bulundu. Vali Alim Barut’un konuşmasının ardından Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Program daha sonra tören geçişi ile devam etti. Kortej geçişinin ardından protokol üyeleri Atatürk Kültür Merkezi Devlet Güzel Sanatlar Galerisi’nde açılan Cumhuriyet ve Atatürk konulu resim sergisini gezdi.

29

Ekim

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B