• 22 Ekim 2014

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, IV. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısına Katıldı.

Sivas 2014 Yılı IV. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Alim Barut başkanlığında toplandı. İl Özel İdaresi Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Sami Aydın, Vali Yardımcısı Mustafa Aydın, Vali Yardımcısı (İl Özel İdaresi Genel Sekreteri) Salih Ayhan, Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz,  ilçe kaymakamları ve kamu kurum müdürleri katıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz, koordinasyon kurulu üyelerine, Cumhuriyet Üniversitesi 2014 yılı yatırım izleme ve değerlendirme raporunu aktardı. 2014 yılında tamamlanan projeler,  yapımı devam eden inşaat çalışmaları, önümüzdeki günlerde temeli atılacak olan tesisler ve üniversitenin 2014 yılında yapmış olduğu faaliyetler hakkında koordinasyon üyelerine bilgi veren Yılmaz, önümüzdeki yıllara ait projelerden de bahsetti.