• 21 Ekim 2014

Rektör Kocacık ve Yardımcısı Yılmaz'a Ziyaret

“Camiler ve Din Görevlileri Haftası” nedeniyle üniversitemiz ile İl Müftülüğü işbirliğiyle düzenlenecek olan “Hayatın Merkezi Camiler” isimli panele konuşmacı olarak katılacak olan Ankara Üniversitesi öğretim üyelesi Prof. Dr. Cemal Tosun ve Atatürk Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Nurullah Altaş, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık ile Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz’ı makamlarında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Prof. Dr. Tosun ve Prof. Dr. Altaş, Cumhuriyet Üniversitesi’ne zaman zaman geldiklerini belirterek, her geldiklerinde değişimin farkına vardıklarını ifade ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Kocacık ise, Prof. Dr. Tosun ve Prof. Dr. Altaş’ı üniversitemizde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek günün anısına çeşitli kitaplar takdim etti.