Haberler

  • 21 Ekim 2014

Üniversite Yönetiminden Hafik, Suşehri ve Koyulhisar'a Ziyaret

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz ve Prof. Dr. Sami Hizmetli ile birlikte ilçelerde bulunan yüksek okul ve meslek yüksek okullarında incelemelerde bulundu.

İlk olarak Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu’nda incelemelerde bulunan üniversite yönetimine Hafik Kaymakamı Abdullah Özadalı, Hafik Belediye Başkanı Mitat İlhan, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mehmet Baktır ve Yardımcısı Öğr. Gör. İbrahim İşcan ile öğretim görevlileri eşlik etti.

Hafik Kamer Örnek MYO konferans salonunda düzenlenen kahvaltılı programda, Hayırsever İşadamı Orhan Örnek tarafından annesi Kamer Örnek adına yaptırılan MYO binasının devir teslim protokolü imzalandı. Programda yaptığı konuşmada Hafik Kamer Örnek MYO’nun gelişimine büyük önem verdiklerini dile getiren Kocacık; “Orhan Örnek Bey’e eğitime sağladığı katkıdan dolayı teşekkür ediyorum. Okulumuzu Üniversitemizin imkanları doğrultusunda hem kadro hem de öğrenci sayısı bakımından daha iyi bir konuma getireceğiz.” ifadelerine yer verdi. Rektör Kocacık ve ekibine teşekkür eden işadamı Orhan Örnek de; “Okulumuzun bu günlere gelmesinde emeği geçen rektörümüze, yardımcılarına, önceki rektörümüze, kaymakamlarımıza, belediye başkanlarımıza, okul müdürlerimize ve görev yapan sekreterlerimize teşekkür ediyorum. Yetkililerden Okulumuzdaki bölüm, program ve öğrenci sayısının daha da artırılmasını istiyorum. Bu konuda gerekenin yapılacağına da inanıyorum.” dedi.

Daha sonra Rektör Kocacık ve beraberindekiler Koyulhisar’a geçerek Koyulhisar Meslek Yüksek Okulu’nu ziyaret etti. Belediye Başkan Vekili Osman Dündar, Koyulhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Fikret Koçbulut ve öğretim görevlileri tarafından karşılanan Kocacık ve beraberindekiler okulda incelemelerde bulundu. Müdür Koçbulut, Rektör Kocacık ve beraberindekilere Meslek Yüksek Okulu’nun eğitim altyapısı ve öğrenci sayısı konusunda bilgiler verdi.

Koyulhisar ziyaretinin ardından Rektör Kocacık ve beraberindekiler Suşehri’ne geçti. Suşehri’nde Kaymakam Kadir Perçi, Suşehri Sağlık Yüksekokul’u Müdürü Doç. Dr. Meral Kelleci ve öğretim elemanları tarafından karşılanan Kocacık, Suşehri Sağlık Yüksekokulu’nda yapılan onarım çalışmalarını inceledi ve yapılan çalışmalardan dolayı Yüksek Okul Müdürü Doç. Dr. Kelleci’ye teşekkür etti. Öğrenci kontenjanı dikkate alındığında mevcut binanın yetersiz olduğunu dile getiren Kocacık, Sağlık Yüksekokulu’na yeni bir bina yapılması için hayırseverlerin desteğine ihtiyaç olduğunu söyledi. Daha sonra öğrenci yurdunda incelemelerde bulunuldu. Rektör Kocacık ve beraberindekiler yurtta kalan öğrencilerle bir süre sohbet etti.

21

Ekim

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B