• 17 Ekim 2014

Rektörümüz Prof. Dr. Faruk Kocacık TSO Genişletilmiş Meclis Toplantısına Katıldı

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, bir dizi gezi ve incelemeler kapsamında İstanbul’dan Sivas’a gelen iş adamları ile bir araya geldi.

İstanbul Sanayi Odası Meclisi, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Sivas’a geldi. Temaslar çerçevesinde Sivas Ticaret ve Sanayi Odasında genişletilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Sivas Valisi Alim Barut, Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Sivas Belediyesi Başkan Vekili Erdal Karaca, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Vedat Mirmahmutoğulları, İSO Başkanı Erdal Bahçıvan ile İSO üyeleri, Sivas TSO Başkanı Osman Yıldırım ve çok sayıda iş adamı ve sanayici katıldı.

Toplantıda karşılıklı iş birlikleri ve deneyimlerin paylaşılması dileklerinde bulunularak  İstanbullu sanayicilerden Sivas’a yatırım yapmaları için çağrıda bulunuldu.

Ayrıca Programda Sivas’ın 2023 vizyonundan bahsedildi.