Haberler

  • 17 Ekim 2014

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na Bağlı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Tarafından Desteklenen TAGEM-14/Ar-Ge/28 Projesi Başlangıç Toplantısı Yapıldı

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Veteriner Fakültesi öğretim üyelerinden  Yrd. Doç. Dr. Hakan IŞIDAN’ın proje yöneticisi olarak görev aldığı, “Viral Hemorajik Septisemi Virus (VHSV) Spesifik Hızlı İmmunokromatografik Test Kiti geliştirilmesi” adlı Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na bağlı tarımsal Araştırmalar ve Politikalar genel Müdürlüğü  (TAGEM)-14/Ar-ge/28) projesi çerçevesinde Proje Başlangıç Toplantısı 17 Ekim 2014 tarihinde Cumhuriyet Üniversitesi, Veteriner Fakültesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Sivas İl Müdürlüğünden ilgililer ile Cumhuriyet Üniversitesi, Veteriner Fakültesi öğretim üyeleri katıldı.

Düzenlenen proje başlangıç toplantısında, katılımcılara proje özet olarak tanıtıldı ve projenin AR-GE niteliği vurgulandı. Ayrıca 286.365,00 TL bütçesi ile desteklenen proje kapsamında gerçekleştirilecek olan alımlarla Veteriner Fakültesi altyapısının kazanımları ifade edildi. 

17

Ekim

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B