Haberler

  • 14 Ekim 2014

2014 ' 2015 Eğitim Öğretim Akademik Yılı Açılış Törenine İlişkin Devlet Erkanından Gelen Tebrik Mesajları ve Teşekkür Duyurusu

2014 – 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM AKADEMİK YILI AÇILIŞ TÖRENİNE İLİŞKİN DEVLET ERKÂNINDAN GELEN TEBRİK MESAJLARI VE TEŞEKKÜR DUYURUSU

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı:

“2014/2015 akademik yılının Üniversitelerimiz, ülkemiz, aziz milletimiz gurur ve güven kaynağımız sevgili gençlerimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşma sürecinde bizlere rehberlik edecek en önemli aktörlerden biride üniversitelerimizdir. Bilgiyi değere dönüştüren ilim ve irfan ocağı Üniversitelerimiz, bunun şuuruyla yeni Türkiye vizyonu istikametinde ülkemize hizmetlerini sürdüreceklerine inanıyorum. Yeni eğitim öğretim yılında başta öğrencilerimiz ve akademik personel olmak üzere Üniversitemizin tüm mensuplarına başarılar diliyor, sizleri ve değerli konukları en kalbi duygularımla selamlıyorum.”

 

Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun mesajı:

“Ülkemize ve bilime hizmet eden Cumhuriyet Üniversitesi 2014/2015 akademik yılı açılış töreninde yoğun programım sebebiyle aranızdan bulunamadığım için üzgünüm. Nazik davetinize içtenlikle teşekkür ederim. Yeni bilgi ve teknoloji üretimleri ülkeleri geleceğin dünyasına taşıyarak sahip olduğu güç ve potansiyeli gün geçtikçe daha da arttırmaktadır. Unutulmamalıdır ki bilgi bir milletin geçmişini tanıması bugünün değerli kılması ve müreffeh bir gelecek inşa etmesi için en önemli hazinedir. Bu nedenle dünyaya yön veren ülkeler arasına girmemiz ancak bilgiyi ve yeni teknolojileri hem kullanan hem üreten bir konuma gelebilmemizle mümkündür. Üniversitelerimiz ülkemizin gelişmesine büyük katkılar sağlamakta çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne erişme çabamızdan yurdumuzun hemen her köşesine bilim ve bilgi ışığını yaymaktadır.

Cumhuriyet Üniversitesi yeni eğitim öğretim yılını ülkemiz, bütün akademik camia ve üniversite mensuplarımız için hayırla olması dileklerimle kutluyorum. Özellikle üniversiteye bu yıl başlayacakları tebrik ediyor, her bir üniversite mensubuna eğitim yılının başarı ve güzellikler getirmesini temenni ediyorum.”

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Sayın Cemil Çiçek’in mesajı: 

“Üniversitemizin 2014/2015 akademik yılı açılış törenine nazik davetiniz için teşekkür ederim. 2014/2015 akademik yılı açılış töreninin başarılı geçmesini diliyor şahsınızda tüm öğretim üyeleri, öğrenci ve katılımcılara selam ve sevgilerimizi iletiyorum.”

 

Yükseköğretim Kurulu Başkanı Sayın Gökhan Çetinsaya'nın mesajı:

“Üniversitemizin 2014-2015 Akademik Yılı açılış törenine davetiniz için teşekkür ederim.

Günümüzde yükseköğretim, sadece mesleki formasyon kazandırmak değil aynı zamanda evrensel insanlık birikiminden beslenen ve bu birikimin zenginleşmesine katkı sunan eğitimli bireyler yetiştirme hususunda merkezi bir role sahiptir.

Ülkemizi eğitimli insan kaynağına sahip olması, uluslar arası rekabette, demokratik bir kurumsal ve sosyal düzenin gelişmesinde ve beşeri refahın artırılmasında tayin edici konumdadır.

Yükseköğretim kurumlarımız, gençlerimize çağın gerektirdiği akademik donanımları kazandırmak, onlara entelektüel rehberlik yapmak, onları geleceğe hazırlamak ve kendi yeteneklerini keşfedip geliştirmelerine imkân sağlamak üzere eğitim öğretim, araştırma ve topluma hizmet faaliyetlerini her geçen gün daha ileri noktalara taşımaktadır.

            Bu düşüncelerle, 2014-2015 Akademik yılının değerli akademisyenlerimiz ve sevgili gençlerimiz başta olmak üzere ülkemiz yükseköğretimi için başarılarla dolu bir yıl olmasını temenni ederim.”

 

 

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Açılış Töreni Mesajlarına Teşekkür Duyurusu

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı akademik açılış törenine katılamayarak mesaj gönderen başta Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, TBMM Meclis Başkanımız, parti başkanlarımız, milletvekillerimiz, üst düzey bürokratlarımız ve üniversite rektörlerimize teşekkür eder saygılar sunarız.

 

 

 

 

14

Ekim

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B