• 14 Ekim 2014

Rektör Kocacık, Prof. Dr. Alagözlü'ye Plaket Takdim Etti

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sami Hizmetli ve Tıp Fakültesi Dekanı Okay Bulut tarafından, Ankara’ya gitmesi nedeniyle üniversitemizden ayrılacak olan Prof. Dr. Hakan Alagözlü’ye ziyarette bulunuldu. Rektör Kocacık, Prof. Dr. Alagözlü’ye  üniversitemize vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek bundan sonraki yaşamında başarılar diledi.

Prof. Dr. Alagözlü de Sivas’ın güzel bir şehir olduğunu, Cumhuriyet Üniversitesi’ne hizmet etmekten mutluluk duyduğunu, ancak çocuğunun eğitim durumu nedeniyle Sivas’tan ayrılma kararı aldığını ifade ederek, Rektör Kocacık’a üniversitemiz yönetimine ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Kocacık, bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı Prof. Dr. Hakan Alagözlü’e bir plaket takdim etti.