• 14 Ekim 2014

Vali Yardımcısı Mustafa Aydın, Üniversitemizde Konferans Verdi

Sivas Vali Yardımcısı Mustafa Aydın, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’nda Geomatik Mühendisliği Bölümü Kulübü öğrencilerine konferans verdi. “Kentsel Dönüşüm” konusunun işlendiği konferansa, üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Muaz Uzun, CÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Demirci ve Yardımcısı Prof. Dr. Kazım Görgülü ile öğrenciler katıldı.

Kentsel dönüşümün tanımıyla sunumuna başlayan Vali Yardımcısı Aydın, kentsel dönüşümün yıllardan günümüze kadar olan sürecine değinerek öğrencileri bilgilendirdi. Kentsel dönüşüm sürecinde yapılan yanlışlar ve alınması gereken önlemlerden de bahseden Aydın, sunum sonunda öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.

Daha sonra bir konuşma yapan üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, verdiği bilgilerden dolayı Aydın’a teşekkürlerini ileterek öğrencilere başarılar diledi.