• 13 Ekim 2014

Üniversite Yönetiminden Gürün Meslek Yüksekokuluna Ziyaret

Hafta sonlarında, ilçelerde bulunan yüksekokul ve meslek yüksekokullarına yapılacak ziyaretler başlamış olup, bu kapsamda ilk ziyaret Gürün Meslek Yüksekokulu'na gerçekleştirildi.Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Faruk KOCACIK, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali ERKUL ve Prof. Dr. Hüseyin YILMAZ tarafından gerçkeleştirilen ziyarette ,Gürün Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr.  Mustafa ÖNDER, Müdür yardımcıları Öğr.Gör. Bülent KAYAPINAR , Öğr.Gör. Hüseyin ÖZÜPEKÇE ve Öğretim Elemanları ile yüksekokulun durumu değerlendirilerek bir birifing alındı. Yüksekokulun eksiklikleri yerinde görülerek alınacak tedbirlerin planlaması yapıldı.İlçe kaymakamı Fatih ÖZDEMİR ve Belediye Başkanı Nami ÇİFTÇİ'ninde katıldığı birifingin ardından balık üretim çiftliğinde incelemelerde bulunuldu.