Haberler

  • 06 Ekim 2014

Rektör Kocacık Sivas Belediyesi ve STSO Bayramlaşma Programlarına Katıldı

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Kurban Bayramı münasebetiyle Sivas Belediyesi ve Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO)'nda düzenlenen bayramlaşma programlarına katıldı.

Sivas Belediyesi tarafından Fidan Yazıcıoğlu Hanımlar Kültür Merkezi’nde düzenlenen bayramlaşma törenine, Ak Parti Sivas Milletvekilleri Ali Turan ve Hilmi Bilgin, Belediye Başkanı Sami Aydın, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Ak Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin ile belediye personeli ve vatandaşlar katıldı. Buradaki programın ardından Sivas Ticaret ve Sanayi Odası’na geçildi. TSO’daki bayramlaşma programına Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Vali Alim Barut, Ak Parti Milletvekilleri Hilmi Bilgin ve Ali Turan, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın,  Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, STSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, STSO Yönetim Kurulu Üyeleri ve diğer ilgililer katıldı.

Rektör Prof. Dr. Kocacık, burada yaptığı konuşmada birliğin ve beraberliğin önemine değinerek, "Kurban Bayramı vesilesiyle ilimizin bürokratları, yöneticileri, sivil toplum örgütleri ve siyasileri bir araya geldik. Hepinizin bayramını kutluyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi. Bakan Yılmaz da, kurban bayramının önemine değinerek tüm İslam aleminin bayramını kutladı. Program bayramlaşmanın ardından sona erdi. 

06

Ekim

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B