Haberler

  • 05 Ekim 2014

Üniversitemizde Bayramlaşma Programı Düzenlendi

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen programa Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Eşi Leman Kocacık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sami Hizmetli, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Prof. Dr. Ali Erkul ve eşi Mukaddes Erkul, CÜ Genel Sekreter Vekili Prof. Dr. Ömer Poyraz, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Demirci, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Sarı, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Tatar, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Gökçe ve Yardımcısı Prof. Dr. Kenan Kaygusuz, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Cesur Gümüş, daire başkanları ile akademik ve idari personel katıldı.

Rektör Prof. Dr. Kocacık tüm personelin bayramını kutlayarak “Daha nice bayramlara kavuşmak dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyor, teşekkür ediyorum” dedi.

Rektör Prof. Dr. Kocacık bayramlaşma programının ardından Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz ve Prof. Dr. Sami Hizmetli, CÜ Genel Sekreter V. Prof. Dr. Ömer Poyraz, Hastane Başhakemi Prof. Dr. Gökhan Gökçe ile birlikte Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi  Acil Servis, Nöroloji Servisi ve Pediatri Servisi servislerini ziyaret ederek sağlık personelleri,  hasta yakınlarıyla bayramlaşarak hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

05

Ekim

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B