• 03 Ekim 2014

Rektör Kocacık Sivas Valiliği Tarafından Düzenlenen Bayramlaşma Törenine Katıldı

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Kocacık, Sivas Valiliği tarafından düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. İnönü Konağı’nda düzenlenen programa Vali Âlim Barut, Eşi Miyase Barut, Ak Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin,  Tugay Komutanı Tuğgeneral Fatih Celaleddin Sağır,  Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Eşi Leman Kocacık,  Jandarma Alay Komutanı Okçin Akşit, İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan, kamu kurum müdürleri ile diğer ilgililer katıldı. Bayramlaşma programda bir konuşma yapan Vali Âlim Barut, Milletvekili Bilgin ve Belediye Başkanı Aydın, İslam âleminin bayramını kutlayarak birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

Ekim