Haberler

  • 01 Ekim 2014

Rektör Kocacık Polis Meslek Yüksek Okulu Mezuniyet Törenine Katıldı

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Faruk Kocacık, Türkiye ile Afganistan arasında 2011 yılında imzalanan anlaşma çerçevesinde, Sivas Polis Meslek Yüksek Okulu'nda 4'üncü dönem eğitimini tamamlayan 496 Afgan polis adayı için düzenlenen mezuniyet törenine katıldı.

Saygı duruşu, Afgan Milli Marşı ve İstiklal Marşı ile başlayan programa Vali Vekili Ömer Kalaylı, üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Belediye Başkan Vekili Ahmet Özaydın, Afganistan Büyükelçisi Amanullah Ceyhun, Japonya Büyükelçilik Başkonsolosu Hiroyuki Kondo, Amerikan Büyükelçilik Müsteşarı Dan Ricci, Afganistan İçişleri Bakanlığı Eğitim Öğretim Genel Müdürü Tümgeneral Mashooq Ahmed Silab, JICA Baş Temsilcisi Mayumi Endo ile diğer protokol üyeleri katıldı. Mezun olan Afgan polislerin eğitim videosunun izlenmesinin ardından bir konuşma yapan  Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Rüstem Temel, Afganistan ve Türkiye’nin kardeş ülke olduğunun altını çizdi.

Törende, Polis Meslek Yüksek Okulu'ndan 4'üncü dönem mezun olan 496 polis içinden ilk 10 kişi diplomasını ve hediyelerini protokol üyelerinin elinden aldı. Program yemin töreninin ardından son buldu. 

 

01

Ekim

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B