• 30 Eylül 2014

Kritpteks Üniversitemizde!

Öğrenmeyi ve eğlenmeyi bir arada yaşamak isteyen öğrencilerimiz TRT’de “Kritipteks Yarışması” ’nda yarıştı.

TRT OKUL ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kripteks programı için Cumhuriyet Üniversitesi’nde öğrenciler arasında elemeler yapıldı. Eğlence, heyecan ve macera dolu bir bölümle ekrana gelecek olan Kripteks, Üniversitemizde heyecanlı bir eleme gününü geride bıraktı. Yönetmenliğini Hasan Yıldız’ın yaptığı yarışmada öğrencilerimiz arasından iki şanslı isim belirlenirken, Esra Başol ve Ahmet Sevban Akkar Kripteks’te ilk aşamayı tamamlayarak şifrelerin izini sürmeye hak kazanan isimler oldu.

Birbirinden farklı, heyecanlı bölümleriyle izleyenleri hem bilgide hem de eğlencede doyuma ulaştıran Kripteks programı, Üniversitemizin de içinde yer aldığı yepyeni bölümleriyle çok yakında TRT OKUL’da yayınlanacaktır.

Eylül