Haberler

  • 29 Eylül 2014

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın'dan Üniversitemiz Yönetimine Ziyaret

Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Sivas Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürü Ahmet Dağüstü ve Müdür Yardımcısı Rukiye Toy ile birlikte, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık’ı makamında ziyaret etti. Sivas Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde basılan ve  Sivas kültürünü yansıtan yedi kitabın tanıtımını yaparak Rektör Kocacık’a armağan eden Başkan Yardımcısı Özaydın, bu kitapların Belediye Başkanı Sami Aydın’ın da katılacağı bir törenle önümüzdeki günlerde Üniversitemize bağışlanacağını ifade ederek, İlahiyat Fakültesi ve Edebiyat Fakültesi’ne kitapların bağışlanacağını söyledi.  

Toplamda 3 bin 660 kitabın Üniversitemize bağışlanacağını söyleyen Başkan Yardımcısı Özaydın, üniversite-belediye işbirliğinin önemine dikkat çekti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Kocacık ise, Üniversitemize bağışlanacak kitaplardan dolayı başta Belediye Başkanı Sami Aydın olmak üzere Başkan Yardımcısı Özaydın’a ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın ve beraberindekiler daha sonra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz ve Prof. Dr. Sami Hizmetli, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Ömer Poyraz ile Genel Sekreter Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Raci Kılavuz ve  Sami Bozpolat’ı makamında ziyaret ederek kitap hediye etti. 

29

Eylül

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B