• 26 Eylül 2014

Rektör Prof. Dr. Kocacık, Bölge Üniversitelerine Kamu İç Kontrol Standartları Semineri'ne Katıldı

Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Erkul ile birlikte Erzincan Üniversitesi ev sahipliğinde Maliye Bakanlığı Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğü tarafından bölge üniversitelerin harcama yetkililerine yönelik “Kamu İç Kontrol Standartları” Semineri’ne katıldı.

Hukuk Fakültesinde 2 oturum şeklinde gerçekleştirilen seminerin ilk oturumuna Cumhuriyet Üniversitesi, Erzincan Üniversitesi, Erzurum Teknik Üniversitesi, Tunceli Üniversitesi, Kafkas Üniversitesi, Bingöl Üniversitesi, Gümüşhane Üniversitesi, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Ardahan Üniversitesi, Artvin Çoruh Üniversitesi, Bayburt Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi ve Fırat Üniversitesi’nin genel sekreterleri, strateji geliştirme daire başkanları, iç denetçileri ve harcama yetkileri, ikinci oturumuna ise yine aynı üniversitelerin rektörleri katıldı. Seminerin açılış konuşmasını yapan Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, katılımcılara katılımlarından dolayı teşekkür ederek, memnuniyetini dile getirdi.

Seminere konuşmacı olarak katılan Maliye Bakanlığı Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mehmet Bülbül ise konu hakkında bilgi verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Kocacık,  Rektör Prof. Dr. Çapoğlu’nu Ziyaret Etti

Erzincan Üniversitesi’nde Kamu İç Kontrol Standartları Semineri’ne katılan Rektörümüz  Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Erkul ile birlikte seminer öncesinde Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyaret ve katılımlarından dolayı Rektör Prof. Dr. Kocacık’a memnuniyetini dile getiren Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çapoğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Kocacık’a Erzincan Üniversitesi hakkında bilgi verdi. Rektör Prof. Dr. Çapoğlu, Cumhuriyet Üniversitesi’nin köklü bir üniversite olduğunu dile getirerek, Üniversitemizin 40. kuruluş yıldönümünü kutladı.

Rektör Prof. Dr. Kocacık, Rektör Prof. Dr. Çapoğlu’nu iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederek Üniversitemiz hakkında bilgi verdi.

Eylül