Haberler

  • 25 Eylül 2014

Rektör Prof. Dr. Kocacık ve Yönetimi, SESOB Başkanı Köksal'ı Ziyaret Etti

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz ile birlikte Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ni (SESOB) ziyaret ederek  Başkanlığa tekrar seçilen Beşir Köksal’ı tebrik etti.  

Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık ve beraberindekiler ayrıca Başkan Köksal ve tüm esnaf ve sanatkârların ahilik haftasını kutladı. Üniversite ile esnaf teşkilatının her zaman uyum içerisinde çalıştığını dile getiren Kocacık, “Başkanımız Cumhuriyet Üniversitesi ile yakın ilişkiler kurduğu kadar, şehrimize de önemli katkıları olmuştur. Sivas’ımız ve Üniversitemiz için her zaman birlikte çalışacağız. Başkanımın şahsında tüm esnafımızın ahilik haftasını kutluyorum” dedi.

SESOB Başkanı Beşir Köksal’ın esnaf teşkilatının en üst kuruluşu olan Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu’nun  (TESK)  denetim kuruluna seçilmesinin de Sivas açısından önemli olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Kocacık, yeni görevinin de hayırlı olmasını diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SESOB Başkanı Beşir Köksal, CÜ’nün esnaf açısından çok önemli olduğunu ayrıca, son yıllarda yapılan yatırımlarla öğrenci ve öğretim görevlisi sayısının arttığı ifade ederek konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Esnafımızın en büyük destekçilerinden biri de üniversitedir. Teşkilat olarak her zaman Üniversitemiz ile uyum içerisinde çalışıyoruz. Üniversitemizin çalışmalarında her zaman kendilerine mümkün olduğu kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Diğer illerden Üniversitemizi kazanan öğrencileri ve ailelerini de en güzel şekilde misafir ediyoruz. Öğrencilerimizin ve ailelerinin CÜ’den memnun kalmaları bizleri de memnun ediyor. Her zaman üniversitemizle gurur duyuyor ve çalışmalarını yakından takip ediyoruz” dedi

 SESOB Başkanı Köksal, nezaket ziyaretlerinden dolayı tüm esnaf teşkilatı adına Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık ve yönetimine teşekkür etti.

25

Eylül

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B