• 22 Eylül 2014

Romatoloji Günlerine Katılan Öğretim Üyelerinden Rektör Vekili Prof. Dr. Hizmetli'ye Ziyaret

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Ana Bilim Dalı (ABD) Romatoloji Bilim Dalı Başkanlığı ile Türkiye Romatizma Araştırma ve Savaş Derneği tarafından düzenlenen Sivas Romatoloji Günleri’ne konuşmacı olarak katılan Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tansu Arasıl, Türkiye Romatizma Araştırma ve Savaş Derneği Başkanı Prof. Dr. Ayşen Akıncı Tan, Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Tiraje Tuncer, Prof. Dr. Bülent Bütün, Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Faruk Şendur, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nurten Eskiyurt, Atatürk Üniversitesi Öğretim Üyesi Kazım Şenel, sempozyum öncesinde Rektör Vekili Prof. Dr. Sami Hizmetli’yi ziyaret etti.

Ziyarette Rektör Vekili Prof. Dr. Hizmetli, öğretim üyelerini Cumhuriyet Üniversitesi’nde görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Rektör Vekili Prof. Dr. Hizmetli, öğretim üyelerine plaket ile Sivas Kongresi Tutanakları  adlı kitapla birlikte çeşitli hediyeler takdim etti.

Eylül