• 22 Eylül 2014

Gazi Üniversitesi TÖMER Müdür Yardımcılarından Rektör Kocacık'a Ziyaret

Cumhuriyet Üniversitesi Türkçe Öğretim, Araştırma ve Uygulama Merkezinde (TÖMER) seminer vermek üzere Sivas’a gelen Gazi Üniversitesi TÖMER Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Nezir Temur ve Doç. Dr. Mustafa Kurt, CÜ Türkçe Öğretim, Araştırma ve Uygulama Merkezi (TÖMER) Müdürü Doç. Dr. Emin Eminoğlu ve Müdür Yardımcısı Halim Gökçe ile birlikte Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Kocacık,  günün anısına Doç. Dr. Temur ve Doç. Dr. Kurt’a çeşitli hediyeler takdim etti.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul ve Prof. Dr. Sami Hizmetli’yi de makamlarında ziyaret eden Doç. Dr. Temur ve Doç. Dr. Kurt, Prof. Dr. Erkul ve Prof. Dr. Hizmetli ile Üniversitemizde TÖMER’de Türkçe öğrenen yabancı uyruklu öğrencilerin kurumsal olarak Üniversitemize, ilimize ve ülkemize kazandıracağı kültürel katkı üzerine sohbet ettiler.

Eylül