• 17 Eylül 2014

Rektörümüz SRT'yi Ziyaret Etti

Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz ve Prof. Dr. Sami Hizmetli ile birlikte  yeni yayın dönemine başlayan Sivas Radyo Televizyonu  (SRT)’yi ziyaret etti.

SRT Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hasdemir ile fikir alışverişinde bulunan Rektör Prof. Dr. Kocacık,  Yönetim Kurulu Başkanı Hasdemir başta olmak üzere  SRT çalışanlarını tebrik ederek yeni yayın döneminde başarılar diledi.

Rektör Prof. Dr. Kocacık ziyarette yaptığı konuşmada “Sivas’ta SRT ilklerden biri. Yayıncılık adına en gelişmiş teknolojiyi Sivas halkına kazandıran bir kuruluş. Ümit ediyorum ki Üniversitemiz İletişim Fakültesi ve SRT ile işbirliği içerisinde güzel etkinlikler gerçekleştireceğiz. SRT’nin yeni yayın döneminin şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi

Eylül