Haberler

  • 17 Eylül 2014

TİDİB Başkanlığına Seçilen Prof. Dr. Aşıkoğlu'na Veda Töreni Düzenlendi

Almanya’da yaşayan Türklere dini, sosyal ve kültürel alanlarda hizmet vermek amacıyla 30 yıl önce kurulan Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB)  Başkanlığına seçilen Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ)  İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Üniversitemiz eski Genel Sekreter Vekili Prof. Dr. Nevzat Yaşar Aşıkoğlu için Sosyal Tesisler’de veda töreni düzenlendi.

 Veda törenine Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Prof. Dr. Sami Hizmetli, fakülte dekanları, öğretim üyeleri katıldı.

 Rektör Prof. Dr. Kocacık, Prof. Dr. Aşıkoğlu’nun üstün kişilikli biri olduğunu vurgulayarak, “Hocamız titiz ve çalışkan birisidir. Nevzat hocamla birlikte sevgi saygı içerisinde güzel bir birliktelik yaşadık. Biz hocamızı göndermiyoruz, emanet veriyoruz. İnşallah Allah ömür verirse tekrar aynı ortamda olmayı diliyoruz. Hocamın yolu açık olsun diliyor, başarılar diliyorum” dedi.

 

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz ile Prof. Dr. Sami Hizmetli ise Prof. Dr. Nevzat Yaşar Aşıkoğlu’ndan övgü ile bahsederek, kendisine başarılar diledi.

 

İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sabri Erturhan ise Prof. Dr. Aşıkoğlu’nun Üniversite başta olmak üzere İlahiyat Fakültesi bünyesinde çok sevilen bir kişi olduğunu vurgulayarak, başarılar diledi.

 

Prof. Dr. Aşıkoğlu Üniversitemizden ayrılmasının kendisini çok üzdüğünü ifade ederek “Mesai arkadaşlarımızla beraber çok güzel uyumlu bir çalışmalarımız oldu. Ben herkese teşekkür ederim haklarını helal etsinler” şeklinde konuştu  

 

Konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Kocacık ve Dekan Prof. Dr. Erturhan katkılarından dolayı Prof. Dr. Aşıkoğlu’na plaket takdim etti.

17

Eylül

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B