• 17 Eylül 2014

Prof. Dr. Tuncay Duruöz ve Prof. Dr. Cahit Koçer'den Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hizmetli'ye Ziyaret

Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Romatoloji Bilim Dalı’nda yapılan uzmanlık sınavına jüri üyeliği için Sivas’a gelen, Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Romatoloji Anabilim Dalı Prof. Dr. Tuncay Duruöz, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Romatoloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cahit Koçer, uzmanlık sınavının ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sami Hizmetli’yi makamında ziyaret etti.

Prof. Dr. Hizmetli ile bir süre görüşen Prof. Dr. Tuncay Duruöz, Prof. Dr. Cahit Koçer, Cumhuriyet Üniversitesi’ni modern bir Üniversite olarak gördüklerini ifade ederek, üniversitemizin 40. kuruluş yıldönümünü kutladılar.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hizmetli, iyi dileklerinden ve katkılarından dolayı teşekkür ederek, günün anısına Prof. Dr. Duruöz ve Prof. Dr. Koçer’e çeşitli hediyeler takdim etti.

Eylül