Haberler

  • 15 Eylül 2014

Belediye Başkanı Aydın, Meslektaşlarıyla Ders Başı Yaptı

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ)  2014/2015 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte ders başı yapan Mimarlık Fakültesi öğrencileriyle sınıfta bir araya geldi.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Pürlü, Mimarlık Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Işık Yılmaz, Sivas Belediyesi Şehircilik ve İmar Müdürü Erol Genç,  Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Uğur Tuztaşı’nın da katıldığı ziyarette Başkan Aydın, meslektaşlarına mimarlıkla ilgili öğütler vererek, “Sivas’ın tarihi mimari yapıları size ilham verecektir. Sizler mimarlık öğrencileri olarak zaman içerisinde bunları gezip göreceksiniz. Farkınızı fark ettirin. Bunu yapmak için her şey sizin elinizde. Mimar, yapılacak eseri yapmadan önce hayalinde düşünen, hatta onu yapılmış gibi zihninde canlandıran, eksi ve artılarını hayalinde görebilen kişi demektir.” diyerek öğrencilere başarılar diledi.  

 İl Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Pürlü ise Sivas’ın kültürel değerlerinden bahsederek öğrencilere tebrik etti ve başarılar diledi.

 Mimarlık Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Işık Yılmaz Başkan Aydın ve Kültür Müdürü Pürlü’ye katılımlarından dolayı teşekkür ederek, öğrencilere başarılar diledi.

 

 

15

Eylül

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B