• 12 Eylül 2014

İsmailîlik ve Bâtıni Zihniyet Çalıştayı'na Katılan Öğretim Üyelerinden Rektörümüze Ziyaret

İlahiyat Fakültesi tarafından düzenlenen İsmaillik ve Bâtıni Zihniyet Çalıştayı’na katılmak üzere Üniversitemize gelen Muğla Üniversitesi Eski Rektörü Prof. Dr. E. Ruhi Fığlalı, İstanbul Şehir Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Dekanı Prof. Dr. M. Ali Büyükkara, Kastamonu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Prof. Dr. Mehmet Atalan Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Onat Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık’ı makamında ziyaret etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Metin Bozkuş’un da katıldığı ziyarette Rektör Prof. Dr. Kocacık, çalıştaya katılımlarından dolayı öğretim üyelerine teşekkür ederek, Cumhuriyet Üniversitesi hakkında bilgi verdi.

Çalıştay’ın başarılı geçmesini temenni eden Rektör Prof. Dr. Kocacık programa emeği geçenlere teşekkür etti.

Ziyarette Rektör Prof. Dr. Kocacık öğretim üyelerine günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti.

Eylül