• 09 Eylül 2014

Show Fuarcılık Yönetimi'nden Üniversitemize Teşekkür Ziyareti

04-07 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen Sivas Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nı düzenleyen Show Fuarcılık Genel Müdürü Özkan Çatmaz ve Genel Müdür Yardımcısı M. Nur Ay,  Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık’ı ziyaret etti.

Genel Müdür Çatmaz ve Müdür Yardımcısı Ay, “AGRO Sivas 2014” 1.’inci Sivas Fuarı’na destek ve katkılardan dolayı Rektör Prof. Dr. Kocacık ve fuarda görev alan öğretim üyelerimize teşekkür etti.

Cumhuriyet Üniversitesi’nin fuara renk kattığını ifade eden Müdür Çatmaz, fuarda en çok ilgiyi yine Cumhuriyet Üniversitesi’nin gördüğünü sözlerine ekledi.

Rektör Prof. Dr. Kocacık Genel Müdür Çatmaz ve Müdür Yardımcısı Ay’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Fuar inşallah amacına ulaşmıştır. Yaptığınız hizmet gerçekten çok önemli. Bu fuarın her yıl daha fazla coşku ve uluslararası kapsamda devam etmesini temenni ediyorum. Katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Genel Müdür Çatmaz Rektör Prof. Dr. Kocacık’a katkılarından dolayı plaket takdim etti.

Eylül