• 03 Eylül 2014

Üniversite Yönetimi'nden Başsavcı İrcal'a Ziyaret

Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Prof. Dr. Sami Hizmetli, CÜ Genel Sekreter V. Prof. Dr. Ömer Poyraz ile birlikte Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Murat İrcal’ı makamında ziyaret etti. Cumhuriyet Üniversitesi hakkında Başsavcı İrcal’a bilgi veren Rektör Prof. Dr. Kocacık Başsavcı İrcal’ı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Rektör Prof. Dr. Kocacık ve beraberindekiler daha sonra yeni atanan Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Burçin Çetinkaya ve Başsavcı Vekili Cem Ali Çiftçi’yi de ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Rektör Prof. Dr. Kocacık ve beraberindiler ardından Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Merih Dinçer’i de ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Eylül