• 02 Eylül 2014

Rektör Prof. Dr. Kocacık Yeni Kayıt Yaptıran Öğrencilerimizi Yalnız Bırakmadı

Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcıları Prof. Ali Erkul, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Prof. Dr. Sami Hizmetli ve CÜ Genel Sekreter V. Prof. Dr. Ömer Poyraz ile birlikte fakülte ve yüksek okullarda bulunan kayıt bürolarını ziyaret ederek, kayıt yaptıran öğrencilerle görüştü.

İlk olarak Mühendislik Fakültesi’ne geçen Rektör Prof. Dr. Kocacık ve beraberindekiler kayıt bürolarında incelemelerde bulunarak Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Demirci’den bilgi aldı ve öğrencilerle sohbet etti.

Ardından Cumhuriyet Meslek Yüksekokulu kayıt bürosunu ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Kocacık ve beraberindekiler yeni kayıt yaptıran öğrencilerle görüşerek barınma ve diğer ihtiyaçlarıyla ilgili konularla da görüş alışverişinde bulundu. CMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Alpagut Şenel Rektör Prof. Dr. Kocacık’a kayıt işlemleriyle ilgili bilgi verdi.

Eylül