• 02 Eylül 2014

Rektörümüz Prof. Dr. Kocacık GSF Konseri'ne Katıldı

4 Eylül kutlamaları Etkinlikleri kapsamında şehir meydanında "Cumhuriyet Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Konseri"  düzenledi.

Konsere Vali Alim Barut Eşi Miyase Barut, Belediye Başkanı Sami Aydın Eşi Yurdagül Aydın, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık Eşi Leman Kocacık, Vali Yardımcıları Mustafa Aydın, Ömer Kalaylı, Belediye Başkan Yardımcıları Mahir Kuzucu, Ahmet Özyadın, GSF Dekanı Prof. Dr. M. Hilmi Bulut, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fikret Ergüngör, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Pürlü ile vatandaşlar katıldı.

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bulut önderliğinde GSF ile Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencileri tarafından düzenlenen konsere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Eylül