Haberler

  • 22 Ağustos 2014

Zara Ahmet Çuhadaroğlu Müdürlüğü'nden Sivas Belediye Başkanlığı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'ne Ziyaret

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Zara Ahmet Çuhadaroğlu Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İlkay Noyan Yalman, Zara Belediye Başkanı S. Ahmet Pala ile birlikte Belediye Başkanı Sami Aydın ve Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette ilçelerde bulunan MYO’ların önemine vurgu yapılarak merkez ilçe ve diğer ilçeler arasındaki işbirliğine dikkat çekildi.

Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. İlkay Noyan Yalman, Zara’da eğitim gören yaklaşık 1000 öğrenciye daha iyi hizmet verebilmek için Sivas Belediyesi’nden ve Sivas İl Özel İdaresinden destek istedi. Müdür Yrd. Doç. Dr. Yalman, bu amaçla okul bahçesine bir spor alanı yapılması ve öğrencilerin oturabilecekleri bank ve çardakların yapılması konusunda taleplerde bulundu.

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Sivas’ı ilçeleriyle birlikte geliştirme gayreti içinde olduklarını bu amaçla desteklerini hiçbir zaman esirgemeyeceklerini belirtti. Başkan Aydın ayrıca Sivas Belediyesi ile Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) işbirliği konusunda yapılan bazı çalışma ve projeler hakkında kısa bilgi verdi.

İl Özel İdaresi Salih Ayhan ise görüşmeden dolayı memnun olduğunu belirterek, sorumluluk alanlarında yaptıkları çalışmalardan örnekler verdi.

Ziyaret sonunda Zara Belediye Başkanı Pala ve Müdür Yrd. Doç. Dr. Yalman Belediye Başkanı Aydın ve Genel Sekreter Ayhan’a Zara MYO serasında yetişen sebzelerden ikram etti.

 

 

 

22

Ağustos

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B