• 25 Temmuz 2014

Üniversitemiz Tarafından Belediye İftar Çadırı’nda Program Düzenlendi

Belediye İftar Çadırı’nda Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ)’nün ev sahipliğinde iftar programı gerçekleştirildi.

İftar programına Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık ve Eşi Leman Kocacık, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz ve Eşi Arife Yılmaz, CÜ Genel Sekreter V. Prof. Dr. Ömer Poyraz, Öncü Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Raşit Akyol, fakülte dekanları, yüksekokul ve enstitü müdürleri, Üniversitemiz akademik ve idari personel ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Oruçların açılmasının ardından Rektör Prof. Dr. Kocacık tüm İslam âleminin yaklaşan Ramazan Bayramı’nı kutlayarak iftar programına katılan davetlilere teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Kocacık iftar programının ardından CÜ Genel Sekreter V. Prof. Dr. Ömer Poyraz, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Fikret Ergüngör,  Öncü Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Raşit Akyol, CÜ Genel Sekreter Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Raci Kılavuz ve Sami Bozpolat ile birlikte İstasyon Caddesi’nde Üniversitemiz tarafından açılan standı ziyaret etti.

Temmuz