• 18 Temmuz 2014

CÜSK Yeni Yönetimi'nden Rektörümüze Ziyaret

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Spor Kulübü yapılan seçimin ardından oluşan yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette CÜSK Başkanı Prof. Dr. Hayati Öztürk, Kulüp Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kenan Kaygusuz,

Kulüp Müdürü Prof. Dr. Ünal Özüm, Üye Sami Bozpolat, CÜSK'e Genel Kaptan olarak seçilen Sivasspor eski futbolcusu Hayrettin Yerlikaya, CÜSK Saymanı Çetin Irmak, Basın Sözcüsü İsmail Mut, CÜSK Sekreteri Harun Atasoy'da hazır bulundu.

CÜSK futbol takımının Bal Ligine çıkmasının ardından sıkı bir çalışma içerisine girdiklerini ifade eden Başkan Prof. Dr. Öztürk, CÜSK'e yaptığı desteklerden dolayı Rektör Prof. Dr. Kocacık'a teşekkür ederek CÜSK adına çeşitli taleplerde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Kocacık CÜSK'ün yeni yönetimini tebrik ederek, "Sizleri kutluyorum. CÜSK futbol takımımızın Bal Ligine yükselmesi bizleri çok mutlu etti. Sizleri ve sporcularımızı kutluyorum. CÜSK adına Üniversitemizi en iyi şekilde temsil ediyorsunuz. Yeni yönetim kadronuzu tebrik eder çalışmalarınızda başarılar dilerim" ifadelerine yer verdi.

Ziyarette ayrıca BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Kangalgil'de hazır bulundu.

Temmuz