Haberler

  • 18 Temmuz 2014

Rektör Prof. Dr. Kocacık, 2014 Yılı III. Dönem Koordinasyon Kurulu Toplantısına Katıldı

Sivas 2014 Yılı 3. Dönem Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Alim Barut başkanlığında toplandı.

İl Özel İdaresi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıya Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Vali Yardımcısı Mustafa Aydın, Vali Yardımcısı (İl Özel İdaresi Genel Sekreteri) Salih Ayhan, ilçe kaymakamları ve kamu kurum müdürleri katıldı.

Rektör Prof. Dr. Kocacık koordinasyon kurulu üyelerine  Cumhuriyet Üniversitesi  2014 yılı yatırım izleme ve değerlendirme raporunu aktardı.

Rektör Prof. Dr. Kocacık toplantıda 2014 yılında tamamlanan projeler, Üniversitemizde yapımı devam eden saha çalışmaları, kaldırım, altyapı, kanalizasyon, yol ve kavşak çalışmaları, ek bina inşaat çalışmaları ile birçok konu hakkında koordinasyon üyelerine bilgi verdi.

Üniversitemizde gerçekleşen eğitim sektörü, derslik ve birimler, devam eden projeler, muhtelif işler, kampüs altyapısı spor tesisleri, sağlık sektörü, bilim ve teknoloji sektörü gibi çalışmalar hakkında bilgi veren Rektör Prof. Dr. Kocacık, "Üniversitemiz büyüyor, İhtiyaçlarımız artıyor. Bazı binalarımıza ek bina inşaatlarımız devam ediyor." dedi.

Rektör Prof. Dr. Kocacık toplantıda ayrıca Belediye Başkanı Sami Aydın'a teşekkür ederek, "Bizim için Fadlum köprüsü çok önemliydi. Bununla ilgili çözüm çalışmaları başladı. Diğer bir konu ise Yenişehir'den Üniversitemize yapılacak yol. Bu yolda öğrencilerimiz isterlerse yürüyerek veya  bisiklet ile gelip gitmesi bile mümkün olacak. Bu Üniversitemize çok güzel bir kazanım olacak. Ardından göreve geldiğim günden itibaren Kızılırmak projesini söylüyoruz. Biz Kızılırmak projesinin Üniversitemizin 2.5 km içerde kalan kısmı için bir proje hazırladık. Bu proje kafeteryaları, oturma alanları, kokartları, parkları içeriyor. Sayın Belediye Başkanımız göreve geldiğinde açıkladığı projelerde Kızılırmak projesi olunca oturup bir istişare yaptık. Başkanımızın 2.5 km şehrimize yakışmaz biz iki tarafı da marka olacak şekilde yapalım ve bir yeni bir proje çizelim demesi üzerine üniversitenin hazırldığı projeyi şimdilik kenara koyduk. Sayın Başkanımızla birlikte Kızılırmak projesini geliştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Tek proje altında çalışmalarımızı yürütme kararı aldık. " dedi.

18

Temmuz

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B