• 17 Temmuz 2014

Rektör Danışmanı Prof. Dr. Buyruk, SSİAG'nin Verdiği İftar Programına Katıldı

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Şehir ve Sanayi İşbirliği İle İlgili Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ertan Buyruk  Eşi Gülçin Buyruk ile birlikte Sivas Sanayici ve İş Adamları Grubu (SSİAG)'nın İstanbul'da düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

Milletvekilleri M. Nursuna Memecan, Ali Turan, Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, SSİAG Başkanı İsmail Gülle ile  çok sayıda bürokrat, siyasetçi ve iş adamının katıldığı iftar yemeğinde konuşan Prof. Dr. Buyruk,  birlik ve beraberliğin önemine değinerek "Sivas için yapılan tüm çalışmalarda Üniversite olarak bizlerde daima iş adamlarımızın yanındayız. Sayın Rektörümüzün saygı ve selamlarını iletiyorum. Bu güzel beraberliği inşallah Üniversitemizde de görmeyi arzu ediyoruz. Bu güzel programı organize eden başta saygıdeğer Başkanım İsmail Gülle ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etmek istiyorum. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunarım" ifadelerine yer verdi.

Protokol konuşmalarının ardından yapılan iftar duası ile program sona erdi.

Temmuz