• 15 Temmuz 2014

Milli Eğitim Müdürü Çınar'dan Rektörümüze Ziyaret

Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Zekeriya Çınar, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.

Müdür Çınar Sivas'ta daha önce öğretmen olarak görev yaptığını ifade ederek "Sivas'ı çok seviyorum. Sivas'ta görev yapacağım için çok mutluyum. Sayın Rektörümle beraber kurumlar arası  çalışmaların devam edeceğini umut ediyorum.  Cumhuriyet Üniversitesi'nin 40. yılını tebrik eder, Rektörümüz ve yönetimine başarılar dilerim" ifadelerine yer verdi.

Rektör Prof. Dr. Kocacık ise Müdür Çınar'a hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, "Sivas'ta gerçekten kurumlar arası  güzel dostluklar var. Cumhuriyet Üniversitesi olarak Milli Eğitim Müdürlüğü ile güzel projeler gerçekleştirdik. Birlikte bu çalışmalarımızı sürdüreceğimize inanıyorum. Sizi kutlar görevinizde  başarılar dilerim" dedi.

Temmuz