Haberler

  • 03 Temmuz 2014

Üniversite Sanayi İşbirliği Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Sanayi İşbirliği ile ilgili çalışmaları arttırmak ve daha etkili hale getirilmesi adına ilk kez "Üniversite Sanayi İşbirliği Bilgilendirme Toplantısı" gerçekleştirildi.

Rektörlük Senato Salonu'nda gerçekleşen toplantıya Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Şehir ve Sanayi İşbirliği İle İlgili Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ertan Buyruk, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odası (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkan Yardımcısı Zeki Özdemir, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İl Müdürü Tanzer Erdem, Aktif Sivaslı Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Zeki Bulut, MÜSİAD Sivas Şube Başkanı Avukat Mustafa Coşkun, TÜMSİAD Sivas Şube Başkanı Fatih Şener,  Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Demirci, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Tatar, CÜ Teknokent Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hacı Ali Ertaş, TSO Genel Sekreteri Mutlu Türkoğlu, Cumhuriyet Üniversitesi Sanayi ve Ticaret İşbirliğini Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yavuz Türkay, CÜ Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Kerim Yapıcı, Yenilenebilir Enerji Kaynakları Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yunus Torun, iş adamları  ve öğretim üyeleri katıldı.

Toplantıda CÜ sanayi işbirliği projeleri, çalışmalar  ve  üniversite- sanayi faaliyetleri konularında karşılıklı fikir ve görüşlere yer verildi.

 

 

03

Temmuz

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B