• 02 Temmuz 2014

Başsavcı Aydın'dan Rektör Prof. Dr. Kocacık ve Yönetimine Veda Ziyareti

Başsavcı Hasan Aydın, veda ziyaretleri kapsamında Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul ve  Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz'ı ziyaret etti.

Başsavcı Aydın, Sivas'ta uzun süredir görev yaptığını belirterek "Sivas benim için önemli bir şehir. Burada güzel arkadaşlık ve dostluklar kurduk. Sivas'ta gerçekten kamu kurum ve kuruluşları  arasında önemli ve güzel bir bağ var. Cumhuriyet Üniversitesi Sivas'ın en önemli kurumlarından birisi. Sayın Rektörüm Prof. Dr. Faruk  Kocacık ve çalışma arkadaşlarına dostluklarından dolayı teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi.

Rektör Prof. Dr. Kocacık ise "Sivas'ta güzel hizmetler yaptınız. Üniversite olarak gerçekleştirdiğimiz programlarımızda bizleri yalnız bırakmadınız. Hizmetlerinizden dolayı sizlere teşekkür ederim. Yeni görev yerinizde başarılar dilerim, yolunuz açık olsun" dedi.

Rektör Prof. Dr. Kocacık, günün anısına Başsavcı Aydın'a plaket takdim etti.

Başsavcı Aydın daha sonra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul  ve Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz'ı makamlarında  ziyaret ederek veda etti.

Temmuz