Haberler

  • 30 Haziran 2014

Hafik ve İmranlı İlçe Yönetimi Rektör Prof. Dr. Kocacık'ı Ziyaret Etti

Hafik Kaymakamı Abdullah Özadalı, Hafik Belediye Başkanı Mitat İlhan ve Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Baktır ile birlikte Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.

Kaymakam Özadalı ve Başkan İlhan Rektör Prof. Dr. Kocacık ve yönetimine Kamer Örnek MYO'ya verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek, Kamer Örnek MYO'nun Hafik için çok önemli bir kurum olduğunu dile getirdi.

Kaymakam Özadalı ve Başkan  İlhan, Cumhuriyet Üniversitesi'nin  40. yılını kutlayarak Rektör Prof. Dr. Kocacık'ı tebrik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Kocacık, kurumlar arası yapılan işbirliğin önemine dikkat çekerek, "Hafik Sivas'ın önemli ilçelerinden biri. Cumhuriyet Üniversitesi olarak diğer ilçelerde bulunan Yüksekokullarımızla birlikte Hafik Kamer Örnek MYO ile ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dönem dönem  bu okullarımızı  ziyaret ediyoruz. Ziyaretleriniz ve iyi dileklerinizden dolayı sizlere teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi.

 İmranlı Belediye Başkanı İşleyen'den Ziyaret

İmranlı Belediye Başkanı Behlül İşleyen'de Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret ederek İmranlı Meslek Yüksek Okulu hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Kocacık, Başkan İşleyen'e teşekkür etti.

30

Haziran

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B