• 26 Haziran 2014

TÜBA’dan Bilimsel Telif Ödülü Kazanan Yrd. Doç. Dr. Yüksel’e Rektörümüzden Teşekkür

"Bilimsel Telif ve Çeviri Eser Ödülleri" kapsamında,  II. Mahmud Devrinde: Osmanlı İstihbaratı çalışmasıyla Türkiye Bilimler Akademisi 2014 yılı Bilimsel Telif Eser Ödülü'ne layık görülen Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Yüksel’i Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık makamında kabul ederek teşekkür etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Erkul, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Yüksel’inde bulunduğu ziyarette Rektör Prof. Dr. Kocacık, Yrd. Doç. Dr. Yüksel’i tebrik ederek, Üniversitemizi başarıyla temsil ettiği için kendisine teşekkür etti.

Yrd. Doç. Dr. Yüksel, Rektör Prof. Dr. Kocacık’a kendisine ödül kazandıran çalışmasıyla ilgili bilgi vererek, mensubu olduğu Cumhuriyet Üniversitesi’nin başarılarına katkı sağlamasından dolayı gurur duyduğunu ifade ederek, Rektör Prof. Dr. Kocacık’a teşekkür etti

Haziran