Haberler

  • 23 Haziran 2014

SİMFED Yönetimi'nden Rektörümüze Ziyaret

Cumhuriyet Üniversitesi tarafından Sivas Merkeze Bağlı 17 köyde Sağlık Taraması Yapıldı.  23 Köyde ise Sağlık Taraması Yapılacak.

Sivas Merkez ve Köyleri Federasyonu Başkanı  Muhittin Doğan ve  Federasyon Üyeleri Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Okay  Bulut'unda katıldığı ziyarette Başkan Doğan, Cumhuriyet Üniversitesi 40. yıl etkinlikleri kapsamında Federasyon ile Cumhuriyet Üniversitesi'nin  işbirliği içerinde olduğunu ifade ederek, bu kapsamda  Tıp Fakültesi tarafından 17 köyün sağlık taramasının yapıldığını belirtti. Başkan Doğan,  Rektör Prof. Dr. Kocacık ve Dekan Prof. Dr. Bulut başta olmak üzere sağlık çalışanlarına katkılarından dolayı teşekkür etti.

Başkan Doğan, 23 yeni köy daha belirlediklerini, bu köylerinde sağlık taramalarının yapılması  hususunda Rektör Prof. Dr. Kocacık'tan talepte bulunduklarını sözlerine ekledi.

Ayrıca köylerde yer altı su kaynakları ile ilgili olarak Üniversitemiz Jeoloji ve Çevre Bölümleri tarafından  inceleme ve araştırma yapılması konusunda mutabakata varıldı.

Rektör Prof. Dr. Kocacık ziyaretten duyduğu memnuniyeti  dile getirerek, Cumhuriyet  Üniversitesi olarak Sivas'a her alanda hizmet ettiklerini belirterek,  Başkan Doğan ve yöneticilerine işbirliğinden dolayı teşekkür etti.  

İşbirliği kapsamında şu  belde ve köyler sağlık taramasından geçecek:

Bingöl, İnceyol, Ulukapı, Emirhan, İlkindi, Kızılcakışla, Arpayazı, Tahtakement, Yavu, Ağılkaya, Karayün, Akpınar, Sivritepe, Yeniboğaz, Kesen, Asarcık, Çatalkuyu, Kızılalan, Karabalçık, Menver

23

Haziran

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B