Haberler

  • 23 Haziran 2014

Üniversitemiz Kurucu Üyelerinden Özden, Rektör Prof. Dr. Kocacık'ı Ziyaret Etti

Cumhuriyet Üniversitesi 40. yılı münasebetiyle Üniversitemiz Kurucu Mütevelli Heyeti Üyesi Muzaffer Özden, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.

CÜ Genel Sekreter V. Prof. Dr. Ömer Poyraz'ında katıldığı ziyarette Özden, "Cumhuriyet Üniversitesi'nin 40. yılını kutladığımız bu günlerde Üniversitemizin her geçen gün büyümesi ve bu günlere gelmesi beni onurlandırıyor. Siz değerli Rektörümüzün ve çalışma arkadaşlarının başarı dolu çalışmalarını  yakından takip ediyorum. 40 yıl önce bugün kurulma çalışmalarına destek olduğum Cumhuriyet Üniversitesi'nin bugün 50.000'e yaklaşan öğrenci sayısı ile Türkiye'nin köklü Üniversiteleri arasında yer alması benim için ayrı bir mutluluk. Ben hayatını kaybeden başta kurucu başkanımız sayın Dr. Rahmi Karahasanoğlu ve diğer üyeleri rahmetle anıyor, Cumhuriyet Üniversitesi'nin kurulmasında görev  alan herkese şükranlarımı ifade etmek istiyorum." dedi.

Rektör Prof. Dr. Kocacık ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  "Üniversitemiz 40 yaşında. Cumhuriyet Üniversitesi ailesi olarak sizlere çok şey borçluyuz. Üniversitemizin kurulmasında büyük gayretler  gösterdiniz. Cumhuriyet Üniversitesi kurulduğu günden itibaren büyümeye  devam ediyor. Bende bu vesile ile  hayatını kaybeden başta Kurucu Başkan Dr. Rahmi Karahasanoğlu ve Üniversitemizin kurulmasına görev alan üyelerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan diğer üyelerimize şükranlarımı ifade etmek istiyorum" ifadelerine yer verdi.

Ziyaret anısına Rektör Prof. Dr. Kocacık, Kurucu Üye Özden'e günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti.

Üniversitemiz Kurucu Başkanı Dr. Rahmi Karahasanoğlu isminin  Rektör Prof. Dr. Kocacık'ın direktifleriyle Üniversitemizde yaşatılması adına ayrıca çalışmalar başlatıldı.

23

Haziran

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B